Coaching individual

No es tracta de cap tipus de tractament  ni teràpia, ni substitueix al seguiment mèdic, sí que complementa tractaments i teràpies existents.

Acompanyem al client a observar la seva historia, i a preguntar-se per a què s’ha arribat en aquesta situació, identificant les creences que el puguin limitar en el seu desenvolupament personal, i oferint recursos per avançar.

Un cop feta la consulta, si el client ens demana com procedir o què fer, nosaltres no oferim mai obligacions ni solucions úniques. No existeix una solució per tots igual, la solució la trobarà el client.

Biològicament parlant, som informació, com qualsevol altra espècie, el nostre objectiu biològic, és la supervivència de l’espècie, i per garantir-la adquirim nous aprenentatges.

Quan naixem, no som un llibre en blanc, sinó un ‘ordinador biològic’, amb un disc dur amb uns programes bàsics de supervivència. Aquests programes, són biològics (funcions corporals vitals) i  perceptuals/conductuals (aprenentatges dels nostres avantpassats per adaptar-se a l’entorn i garantir també la nostra supervivència col·lectiva i individual). I si van sumant els aprenentatges adquirits des la infància, l’adolescència i l’edat adulta.

Tot aquesta informació (programes), és la que tenim emmagatzemada a l’inconscient, i  se’ns manifesta de manera conscient, a través d’experiències, pensaments, sentiments i emocions.

La ‘malaltia’ es defineix com una “alteració del funcionament normal d’un organisme o d’alguna de les seves parts, deguda a una causa interna o externa que es manifesta amb uns símptomes i signes característics, i que la seva evolució és més o menys previsible”.

Sabem que en aquest procés, l’estat emocional de la persona es molt important.

Qui més qui menys, al contraure una malaltia, alguna vegada s’ha preguntat: per a què a mi? Què he fet malament, per estar així? Em curaré?…, preguntes que ens fem amb l’objectiu de ‘saber’ el per a què el meu cos respon d’aquesta manera, i que per una altra banda, em molesta.

Son nuestras creencias las que controlan nuestro cuerpo, nuestra mente y, por tanto, nuestra vida

(Dr. Bruce H. Lipton)

A consulta, ens iniciem a observar la nostra vida de manera neutra, contemplada com un procés evolutiu, del qual podem aprendre, per evolucionar.

Per a què és important aquesta observació i presa de consciencia?

Com explica el Dr. Bruce Lipton (biòleg cel·lular, autoritat de prestigi internacional, que ha exposat les bases de l’Epigenètica moderna, i principal exponent de la Biologia moderna), al llibre la “La biología de la creencia”:

‘La mecánica del consciente y el inconsciente, se parece a un tocadiscos cargado de programas conductuales, todos listos para usarse tan pronto como aparezcan las señales ambientales adecuadas y presionen el botón. ¿Cuántos gritos y discusiones hay que darle al tocadiscos para cambiar la lista de reproducción cuando no nos gusta la canción que está sonando? (…) Debemos darnos cuenta de que, sin importar los gritos o las patadas que dé la mente consciente, no podremos cambiar los «discos» de comportamiento almacenados en el subconsciente. Una vez que comprendamos lo inútil que resulta esa táctica, podremos dejar de enzarzarnos en una batalla perdida con el subconsciente y utilizar una forma serena de reprogramarlo. Enzarzarse en una batalla con el subconsciente es tan inútil como pegarle patadas al tocadiscos con la esperanza que cambie la canción.

La futilidad de luchar contra el subconsciente es un mensaje difícil de entender, ya que uno de los programas que la mayoría de nosotros almacenamos cuando éramos jóvenes es que «la fuerza de voluntad es admirable». Así pues, intentamos una y otra vez superar nuestra programación subconsciente. Por lo general, dichos esfuerzos se encuentran con distintos grados de resistencia, ya que las células se ven obligadas a seguir el programa subconsciente.’


Aprendrem a veure’ns, escoltar-nos, i com a través del nostre entorn ens podem observar i conèixer a nosaltres mateixos. I a auto-reflexionar i a qüestionar-nos, fent-nos preguntes que ens portaran a veure el món des d’una perspectiva on les nostres opcions s’amplien.

S’acompanyarà al client a identificar i observar les seves creences profundes que han col·laborat a que la seva vida no és tal com es desitja, i així permetre que es transformin.

Els PROBLEMES que tens avui, NO els pots SOLUCIONAR pensant igual que pensaves quan els vas CREAR.

(Albert Einstein)

Relaxacions i meditacions.

En sessions d’una hora de durada, s’oferiran relaxacions i meditacions guiades per tal d’aprendre a relaxar-se en el dia a dia, observar-se, i eines i mètodes per gestionar les emocions.

És sabut i cada vegada pren més importància, que l’estrès (el que abans es deia ‘els nervis’) afecta la nostra salut. És per això que molts metges ja ‘recepten: canviar el xip’ perquè la salut es veu afectada.

I si no sabem ni per on començar? Creus que és fàcil de dir, però de fer-ho…

Meditar, és observar-se a un mateix.

Meditar, és una tècnica que ens permet estar a l’ara i aquí, i des d’aquí trobar el nostre observador neutre intern, que ens permetrà la nostra auto-referència i l’auto-observació des del present, ens permet transformar la nostra percepció, la clau de com vivim la nostra realitat, ja que a igual circumstàncies, hi ha diferents maneres de viure-les.

Relaxar-se i auto-observar-se és entrenar-se, fins que s’adquireix l’hàbit.

Ens entrenarem a ser observadors, de l’estat  dels nostres pensaments,  de les emocions/sentiments, i del nostre estat físic; i així, afavorir  viure en calma, despertarem la nostra intuïció natural, la nostra saviesa interna, la nostra creativitat, i d’aquesta manera, poder desencadenar respostes emocionals diferents.

No a tothom li serveixen les mateixes eines i tècniques, el que sí que tots necessitem es desconnectar cada dia alguns instants, sense soroll mental, cultivant l’hort, arreglant les plantes, ballant, escoltant música, meditant, rebent un massatge, practicant esport, passejant,… i això no es fàcil en l’era de comunicació en la que vivim.

Experimentarem com és desconnectar-nos de l’exterior i connectar-nos a l’interior,  per estar a punt per la re-connexió amb l’entorn de nou, més eficaç des d’una altra perspectiva. I més coherent entre el que som internament i el que presentem al món exterior.

Potenciarem aquesta actitud al llarg de tot el dia, aprenent a observar la vida des de la calma.

Les sessions seran d’una hora i les farem assentats en una cadira.

5€ / sessió

Per veure les sessions programades, anar a l’agenda/calendari.

HidroLinfa®

 • Què és l’HidroLinfa®?

És un aparell que ajuda a activar el nostre sistema limfàtic.

Es tracta d’un tractament natural que actua sobre l’organisme pels peus, mitjançant un bany de peus. El Sistema HidroLinfa®, en conjunt amb la conductivitat de l’aigua augmentada pel clorur de sodi, estableix un camp electromagnètic controlat. Així aconsegueix canviar la polaritat i produir una homogènia estimulació de les cèl·lules i els centres nerviosos que repelen l’acumulació de toxines. D’aquesta manera, ajudem el nostre organisme a recuperar l’equilibri natural del nostre propi cos.

 • Per a què a través dels peus?

En cada peu existeix una representació exacta de tots els òrgans que constitueixen el nostre organisme, tenint, almenys, un plexe nerviós (terminacions nervioses interconnectades en determinades zones del peu) capaç d’estimular cada òrgan o víscera, produint benestar i un equilibrat funcionament de tots els òrgans.

 • Per què l’aigua canvia de color?

Durant el bany de peus, l’aigua canvia de color, degut a les toxines expulsades pel nostre organisme a l’entrar en contacte amb l’aigua ionitzada mitjançant la sal.

 • Quins beneficis aporta?

El fet d’ajudar a netejar el nostra sistema limfàtic, ajudem al cos a regenerar-se de manera natural, i cada persona pot notar els seus beneficisl, que pot ser que no siguin iguals per tothom, actua directa e indirectament en situacions com:

 • Reducció de la cel·lulitis i la “pell de taronja”.
 • Dolors menstruals, mals de cap i migranyes.
 • L’artritis, l’artrosi i les malalties reumàtiques.
 • Actua com preventiu davant de malalties cardiovasculars (infarts, trombosis).
 • Úlceres.
 • Afavoreix la circulació i actua sobre les varius i varicoses.
 • Afavoreix el drenatge ràpid en els “peus d’elefant”.
 • Disminueix la diabetis.
 • Milloria en el funcionament del fetge, l’estómac, ulls, intestins, ronyons i bufeta.
 • Beneficia els ovaris, úter i òrgans reproductors.
 • Desobstrucció dels alvèols danyats per la pol·lució i la nicotina.
 • Ajuda a millorar malalties provocades per l’àcid úric (gota, artritis úrica, insuficiències renals agudes i cròniques, càlcul renal,…)
 • Estrès, depressió i ansietat.
 • Actua sobre problemes de columna com les hernies discals, ciàtiques i lumbàlgia.
 • Millora la qualitat del son i els problemes d’insomni.
 • Cansament de cames i mals de peus.
 • Augment de la vitalitat.
 • Augment del benestar global.

27€ / sessió 45 minuts

Vols rebre informació de BioHarmonia?