Bio-      

Forma prefixada del mot grec bíos, que significa ‘vida’.

-Harmonia 

Del llatí harmonia, que significa ‘combinació’ o ‘ajustament’, en un ordre plaent.

Quan temps fa que no t’escoltes? Descobriràs un mòn ple de possibilitats

A BioHarmonia us oferim els nostres serveis pel desenvolupament personal en la nostra vida quotidiana, per ser capaços de gestionar les situacions que se’ns presenten.

Una maduresa emocional es manifesta en una millora del benestar personal.

Sempre hem cregut que les circumstàncies externes determinen el nostre estat intern, i ara la ciència ens demostra el contrari: els nostres pensaments alteren constantment la nostra realitat, llavors…

Per a què no ens convertim en creadors de la nostra pròpia realitat i deixem les limitacions que ens impedeixen avançar?

Com ho puc fer? Per on començo?

Els nostres pensaments i emocions, venen condicionats pel nostre inconscient, que posseeix tota la informació (també dits programes) de les experiències que vivim.

Observar el nostre inconscient ens permet utilitzar tot el nostre potencial de manera conscient, conèixer-nos i entendre per a què ens trobem en unes situacions determinades.

Oferim eines senzilles per gestionar-nos en el nostre dia a dia, en consulta i en cursos i tallers.

 

Millora el teu Benestar a través de la maduresa emocional

Tens curiositat, i vols saber més?

  • Explora a la web els serveis que oferim, i hi trobaràs una informació més detallada
  • Vine a les xerrades gratuïtes , pots veure’n algunes a l’apartat del blog, al facebook i al canal de youtube.

Per rebre informació de properes xerrades i activitats, ens pots enviar un WhatsApp i t’afegirem a la llista de difusió, seguir-nos pel facebook o donar-te d’alta al butlletí de la web.

 

Per a què coaching Bio-Lògic i BioEmocional?

La paraula coaching, en anglès significa entrenament o preparació, oferim eines i directrius senzilles perquè quan et trobis davant d’una situació inesperada poder-la gestionar.

Bio-

Forma prefixada del mot grec bíos, que significa ‘vida’.

Lògic/a

del grec. logikós ‘relatiu al raonament’

 

De lògiques, i raonaments, cadascú té la seva, aquí us oferim una observació del nostre cos, comprendre per a què tinc un conflicte en les relacions, o per a què em paralitzo davant d’una situació determinada i no soc capaç de gestionar-la, oferint eines per a la nostra gestió emocional dia a dia.

Les consultes són totalment personalitzades, ja que si som set mil milions de persones, hi ha set mil milions de maneres d’entendre la vida.

I des de l’observació, podrem identificar les creences que ens limiten, i així prendre consciència d’aquest punt cec que fins ara no havíem vist, i així poder-les transformar.

BioHarmonia, és una aventura per descobrir-te! … T’hi atreveixes?

Vols rebre informació de BioHarmonia?